streda 30. novembra 2016

SWAP !!! so Zuzkou z pinkshaaark.blogspot.sk / vol. 2

Ahojte ... :)
             
                   So Zuzkou z blogu pinkshaaark.blogspot.sk sme sa aj tento krát dohodli na spoločnom SWAPe, na ktorý som sa ja osobne veľmi tešila. :) Keďže Zuzka žije a pracuje v Nemecku tak veci od nej sú vždy pre mňa nadpozemské :D Ide totižto vždy o produkty, ktoré som ešte v podstate nikdy nevidela, videla ale nemala... alebo zhíkla: to fakt toto existuje????!!!! Áno... niektoré produkty zo zahraničia k nám proste nikdy nedorazia... a okrem toho... Zuzka má neskutočne úžasne vyvinutý talent na rozdávanie a balenie. :) Jej krabičky jednoducho zbožňujem a ani tentokrát nesklamala a okrem úžasných produktov, ktoré Vám ukážem v tomto článku mi zo SWAPu zostane aj nádherná krabička, ktorú použijem ako ďalší organizér na kozmetiku. :)
Pravidlá nášho SWAPu boli jednoduché :) Celková hodnota balíčka mala byť 25 eur a produkty sa mali niesť v 6 témach, ktoré sme vybrali. Zuzka Vybrala 3 témy a ja takisto 3.
Témy, ktoré vybrala Zuzka:
1) Niečo čo sa práve nosí ( nejaký kozmetický trend )
2) Nejaký produkt čo som ešte sama neskúšala
3) Jesenný alebo zimný produkt, ktorý na toto obdobie musím mať alebo si ho na toto obdobie stále kupujem

Témy, ktoré som vybrala ja:
1) Produkt, ktorý ma veľmi prekvapil
2) Colorful (farebnosť)
3) Niečo, čo mi neskutočne dobre vonia




Pôvodne som chcela natočiť video ako prebieha rozbaľovanie jej balíčka a taktiež menší pokec k tomu... ale zlyhala mi technika, na ktorú som spoliehala. Takže nakoniec mi nezostalo nič iné len zobrať do rúk foťák a fotiť o sto šesť, preto už je balíček na fotke nižšie otvorený. :)
V článku budem reagovať priamo aj na Zuzkine slová z listu formou odpovedí a zároveň písať aj moje pocity z produktov. :)

Zuzka mi napísala sprievodný 3 stranový list, ktorý Vám sem po kúsičkoch dám, keďže sa vyjadrila k všetkým produktom, ktoré mi poslala a určite to stojí za to. :)
Krabičku "Shopping Queen" si vychytala Zuzka :D Presne to na mňa pasuje, pretože nakupujem ako bláznivá aj keď to proste nie tak celkom potrebujem. :D A takisto som sa na balíček od teba nevedela dočkať a som veľmi zvedavá čo si si pre mňa prichystala.
Po otvorení krabičky som dostala šok.... vybrali sme si 6 tém a tá krabička bola neskutočne plná množstvo produktami, ktoré boli úhľadne zabalené do červeného baliaceho papiera a na sebe niesli čísla od 1.1 cez 5.2 až po 10  :D
Ale poďme sa priamo vrhnúť na tému číslo kde mi Zuzka prichystala hneď 2 skvelé produkty.

Presne takto som rozmýšľala aj ja pri výbere produktov pre teba. :D Len ja som pre teba zvolila troška divokejšie farby, keďže sa ti veľmi hodia a teším sa, že ty si mi vybrala nude odtieň, keďže ten sa zase hodí mne. Značku Trend it up som tuším ešte nikdy nemala ale rozhodne vyzerá lákavo...Nude odtiene na pery sú pre mňa top, keďže mám divné a malé pery, tak si ich nerada zvýrazňujem, skôr ukrývam v takýchto jemných tónoch. Takže ďakujem ti... rúž určite potešil... a čo sa týka druhého produktu P2 Full Matte primer + top coat.... odpadla som ! Ono to vážne funguje ! Vďaka tebe moje lesklé trendy rúže zažiaria aj v matných prevedeniach... :) To je ako keby sa mi zrazu zdvojnásobil počet rúžov čo mám doma... ach... zbožňujem ťa. 

Špirála určite vyzerá zaujímavo, takže samozrejme dám ti vedieť :) Jednu špirálu značky P2 mám od teba už aj z minulého SWAPu a tá bola super, takže verím, že táto bude ešte lepšia. :) Špirál proste nikdy nie je dosť... a ešte najmä tých čo robia moje mihalnice naozaj krajšími.

Rovnaký problém ako má Zuzka so suchou pleťou počas zimy mám aj ja. Všade sa šupinkujem a pleť mám drsnú ako šmirgeľ a okrem toho mi samozrejme vždy popraskajú aj pery a celkovo moja pleť sa cíti veľmi nekompfortne. Tento stav riešim najmä hydratačnými maskami a krémovaním sa ráno a večer.
Bahennú masku so zinkom určite zúžitkujem a ak bude môj drahý poslúchať, tak sa s ním možno tiež podelím. :D Podľa zásluh hh. Na túto masku a relax pri čajíku ako si navrhla sa teším a som zvedavá ako moc mi maska pomôže v boji proti zime. Brrrr nemám rada zimu.
Lakomaniačka už ani nie som... už som skôr posadnutá :D Diagnózu poprosím a súdny príkaz nepribližovať sa k lakom aspoň na 200 metrov...a tento? Tento si zabila ! Ďakujem. Je na zimu ako stvorený, keďže sa nesie v takých tajomnejšo temnejších tónoch.
A nechhcem sa opakovať, ale musím sa! Aj ten tekutý bronzér si proste zabila. Jednak tekutý bronzér som ešte nemala, keďže používam bronzéry v púdrovej forme a jednak sa občas cítim ako upírka z Twilightu ... taká bledá som. Nechce niekto kusanec?  Vyskúšam taktiež primiešať do mojeho make-upu a uvidíme čo to spraví.
O týchto rúžoch som už čo to počula... Veľa báb nad nimi doslova jása a chváli si ich. Najzaujímavejšia na nich je práve tá aplikácia... namazať a strhnúť a konečným výsledok je úchvatná farba na perách, ktorá pretrváva. Vždy som takýto rúž chcela vyskúšať :) len škoda, že si vybrala takú divokú farbu ale pokúsim sa ju využiť... mne sa červená ani žiadne také extravagantné nehodia... ale nevadí. :)
V prvej chvília som si myslela, že si mi zabalila nejaké cukríky na pochutenie si. :D Až keď som čítala čo to vlastne je, tak ma to celkom dosť prekvapilo. To vážne takéto niečo existuje? O tom som ešte nikdy nepočula ale rozhodne to vyskúšam a využijem! Hydratáciu proste v tomto hnusnom počasí moja pleť potrebuje a som veľmi zvedavá čo sa s tou tabletkou udeje keď ju pustím do pleťovej vody.  Ďakujem za rozšírenie mojich vedomostí o ďalší nový produkt, o ktorom som zase raz vôbec netušila, že existuje.

Paletka ma zaujala hneď na prvý pohlad... okrem modrého tieňa, ktorý sa mi taktiež nehodí využijem určite všetky, keďže sú ladené do jemných tónov a lahko kombinovateľné nie len medzi sebou ale aj s ďalšími tieňmi, ktoré už doma mám.  Njaviac sa mi páči ten telový a hnedý... určite budú vyzerať na oku krásne keď ich využijem oba naraz a vytieňujem, aj keď v tieňovaní mám ešte značné rezervy. :D
A zelený makrónik? Jeeeeeeej ten je cute. :) Do neho si určite schovám prstene, ktoré denne nosím a v podstate nemajú nikde miesto, pretože ich nechávam položené len tak na skrinke. Ďakujem ti za neho. :)

A dostávame sa tým pádom k našej záverečnej téme a tou je niečo, čo neskutočne dobre vonia. A Zuzka Zuzička Zuzulienka to zase raz parádne vychytala. :) Tá sprchová pena... páááááááááááni.... môže niečo tak úžasne sladko voňať že by som to najradšej celé napchala do gágora? Môže... po ovoňaní tejto srandičky tomu už verím... láska na zjedenie na prvý čuch. Mňam... A o tej youtuberke Bibi som ešte nepočula... Ale má evidentne veľmi dobrý vkus a čuch. :) Vône voňavky a srdiečka mi sú veľmi povedomé a určite ich niekto z môjho okolia vlastní alebo som to už niekde cítila a zafixovali sa mi do pamäte. Jemné, decentné ale aj napriek tomu veľmi charizmatické ...

Naše úlohy si splnila ukážkovo... musím povedať, že lepšie ako ja a dávam ti pomyselnú jednotku s *. :) A ďalšie produkty?... ooooooch... však ešte nie sú Vianoce. Ďakujem ďakujem ďakujem.
Značku Schwarzkopf Gliss kur poznám a aj používam nezmývateľný kondicionér so žltej kolekcie. Šampónik určite rada vyskúšam na tie moje ultra dlhé a husté príšery čo neposlúchajú. :) A gumičky? Fúúúúúú to som úplný likvidátor týchto káblových... moje husté a dlhé vlasy (nie vôbec sa neopakujem) ničia jednu gumičku za druhov... pretože ju častým používaním tak vyťahajú, že už sa absolútne nevracia do pôvodného stavu a nakoniec to chúďatko zdá a roztrhne sa. :D Značku papaganda poznám... ešte som však nemala a rada vyskúšam jej odolnosť a na som zvedava na ako dlho si poradí s mojimi vlasmi.
Naša malinká zloba Kiara rada kúše všetko... nás... krabice, koberce... tomuto sa isto poteší a ďakujem ti veľmi aj za darček pre ňu. Si zlatá, že si niečo venovala aj jej, vážime si to. :)



So sladkým? A deliť sa?... pri sladkom nepoznám priateľa! :D Nech si kúpi keď chce... toto je moje moje a moje !... A tie tic tac-i sú také neskutočne roztomilé... no mohla si toto? :D Hneď ako som ich zbadala som sa rozosmiala. :D Čo je malé... to je ňuňavé.  Hroznový cukor milujem... pravidelne kupujem v lekárni... mňam mňam, čiže lízatká veľmi potešili. Ako je možné, že som ich ešte nevidela u nás v DM-ke? Musím sa po nich asi lepšie poobzerať, alebo to je možno jeden z mnohých výrobkov, ktorý k nám tak skoro nedorazí. :D Lebo...... Slovensko ! :D


Drahý ma zabije keď uvidí, že mám doma ďalšie štetce... mám ich už snáď milión... ale máš úplnú pravdu. Tých proste nikdy dosť nebude. :D  Vyzerajú super :) Som na ne veľmi zvedavá a určite dostanú u mňa uplatnenie a svoje čestné miestočko v stojančeku.
Balíček dorazil.... to som ti písala... :)
A čo na to hovorím?... na konci článku som asi stratila slová. tak veľa vecí... v takej malej a rozkošnej krabičke... pri šiestich dohodnutých témach si mi poslala o milión produktov viac. :D Až sa hanbím, že ja som ti poslala tak mááááálo.
Ešte raz ti veľmi ďakujem a každý jeden produkt, ktorý si mi poslala sa u mňa bude mať ako v bavlnke s úctou a láskou ich vyprázdnim až do dna. :D
Malá ochutnávka mojich balíčkov, ktoré som poslala Zuzke :) Nájdete ich na linku:SWAP s pinkshaaark.blogspot.sk
Zuzka bude určite rada ak navštívite aj jej blog a ja budem taktiež rada ak si prezriete aj produkty odomňa, ktoré som Zuzke poslala :) Len škoda, že nie som moc dobrá v balení. :D... v balení darčekov myslím :D
Vidíme sa pri ďalšom článku.... a verím, že so Zuzkou ešte niekedy spolu niečo vymyslíme. Spolupracuje sa mi s ňou naozaj parádne. :) Dajte vedieť dole do komentárov Vaše názory, pripomienky ... nebránim sa ničomu :)

6 komentárov:

  1. Tak to určite ešte spolu niečo vymyslíme! A nie raz! :) Som rada, že sa ti produkty páčili, ja som z tých od teba taktiež nadšená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No teda, Zuzka poslala opravdu super věci. Krásně zabalené a výborně popsané.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherne vymyslený, zabalený, pripravený balíček s veľkým množstvom produktov. 6 tém sa tu značne rozmnožilo. Prekrásne!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I agree lets swap for example https://twitter.com/GlenRose83/status/805477866238570496

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vau, tak to je teda poriadna nálož produktov!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wau, parádne darčeky! Tento balíček sa naozaj podaril. Pekné fotky ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Blog de la Licorne *

    OdpovedaťOdstrániť