streda 14. decembra 2016

TOPVET Koenzym Q-10 active creme od http://kudla19.sirael.sk/osobna-stranka/spolupráca

Ahojte ... :)
V tomto článku pokračujeme v recenziách produktov od Majky zo stránky http://kudla19.sirael.sk/osobna-stranka/spolupráca. Opäť sa pozrieme na ďalší produkt od značky Topvet, ktorý mi Majka poskytla k recenzií a ak ste nečítali predchádzajúci článok o Topvet kokosovom balzame na pery, tak určite by ste to mali napraviť a článok nájdete TU.

O koenzýme Q-10 ste už určite čo to počuli a čítali... ale viete čo to v skutočnosti je? Koenzým Q-10 je silný antioxidant, ktorý je schopný neutralizovať voľné radikály. Jeho antioxidačný účinok spomaľuje proces starnutia. Znie to super, funguje to ale? Na to sa pozrieme o kúsok nižšie. :)

Charakteristika produktu z Majkinej stránky:

Koenzym Q-10 – active creme, 50 ml

,,Koenzym Q-10 má silný revitalizačný účinok na starnúcu pleť (od 25 rokov). Udržiava v pleti nevyhnutnú vodu a umožňuje jej lepšie prekrvenie. Starnúcej pokožke navracia mladistvosť, pružnosť a vitalitu. Dávka Q10 chráni aj pred nežiaducimi účinkami UV žiarenia. Krém je bohatý na celý rad aktívnych látok, ktoré dodávajú pleti vitálny a zdravý vzhľad a chráni ju pred škodlivými účinkami okolitého prostredia. Koenzym Q-10 vykazuje značnú aktivitu pri pohlcovaní voľných radikálov. Krém je vhodný na každodennú starostlivosť o všetky typy pleti. Krém je možné používať aj ako denný či nočný.

Ingredients(INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Biosaccharide gum – 1, Glycerin, Phenethyl Alcohol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Allantoin, Polyacrylamide, Laureth-7, C12-13 Isoparaffin, Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamin, Ethylhexylglycerin, Parfum, Beta-Carotene"

Cena: 6,70 €
Link: TU

Ako som už viac krát spomínala, tak naprosto milujem produkty s pumpičkami kvôli jednoduchému "vytláčaniu" a hygienickosti. A pri tomto kréme naozaj stačí len jedno zatlačenie pumpičky a krém vystačí na celú tvár. Krém má žltú farbu, ktorá sa po rozotretí mení na bielu a aj napriek jeho hustejšej konzistencií sa dobre rozotiera a neskutočne rýchlo vstrebáva. Po jeho vstrebaní neostáva žiadny mastný film, zanecháva po sebe len neskutočne príjemnú výraznejšiu kvetinovú vôňu, ktorá pretrváva a zvyšuje tak pocit sviežosti, ktorú krém na pleti spôsobuje.
Moja pleť je po každom krémovaní rozmaznávaná a vyživovaná, preto ho používam aj ako denný a rovnako aj nočný krém. Krém je určený pre ženy nad 25 rokov, ktoré vidia na svojej pleti znaky starnutia. Tento krém sľubuje maximálne prekrvenie pleti, ochranu proti UV žiareniu a taktiež chráni proti voľným radikálom, ktoré by na pleti urobili riadnu šarapatu. Mám už síce 26 rokov ale zatiaľ nejaké výrazné starnutie na svojej pleti nebadám, taktiež nemám žiadne jemné či výrazné vrásky, jediným problémom mojej pleti je neskutočné vysúšanie. Všade sa šupinkujem a mávam pleť ako šmirgeľ. Práve tento krém, keďže prekrvuje, mi výrazne pomáha dať moju pleť späť do poriadku. 
Chceš aby tvoja pleť zažiarila znova mladistvým dojmom? Vyskúšaj tento krém a daj mi vedieť ako sa ti pozdáva :) 
Na záver som si ešte raz dovolila ukradnúť z Majkinej stránky popis ako sa dá jednoducho objednávať a registrovať na stránke. :) A okrem toho Majka odkazuje, že ešte stále sa dajú objednávať darčeky na Vianoce a na jej FB stránke ešte stále prebiehajú súťaže o kozmetiku, do ktorej sa môžete zapojiť a vyskúšať šťastie. Link na jej FB stránku: Sirael prírodná kozmetika

1.Registráca do spoločnosti je úplne ZADARMO a k ničomu Vás nezaväzuje !
2. Ihneď po registrácii získavate zľavy na všetky produkty v našej ponuke. Napríklad parfumy sú v katalógovej cene za 22,90 € ale Vy ako registrovaný člen ich kupujete za 14,70 € ! To je úžasná zľava 8,20 € !!! - to je váš zisk na ruku.
3. Kozmetiku, parfumy, kávu a čaje môžete nakupovať napríklad len pre seba alebo pre svoje okolie. Pokiaľ budete pracovať aj s katalógom a teda ho dáte svojim kamarátkam, známym, kolegyniam a oni si niečo objednajú, Vy to objednáte za členské (nižšie) ceny a im to predáte za katalógové (vyššie) ceny - takže si aj pekne zarobíte.
4. Pokiaľ si chcete vytvoriť pravidelný príjem, môžete si začať budovať štruktúru predajcov ktorý budú ďalej predávať a registrovať daľších členov a zo všetkých nákupov Vašej štruktúry budete dostávať provízie.
5. Slováci - registrujte sa 
tu
6. Česká republika - tu
7. Maďarsko - tu
8. POŠTOVNÉ:
Objednávka do 60 € /1600 Kč/ === 3,60 € / 99 kč
Objednávka nad 60 € / 1600 Kč/ === poštovné ZADARMO !
Objednávka Maďarsko do 25000 forintov --- 1500 forintov nad  25000 forintov---ingyenes


Dúfam, že sa Vám aj tento článok páčil a rada Vás uvidím aj pri nasledujúcom. :)
Majte sa krásne...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára