nedeľa 24. júna 2018

Star Master - domáci výrobník hviezd / spolupráca s postovnezdarma.cz

Ahojte :)

Vítam Vás pri novej recenzií a tentokrát sa pozrieme na to ako sa dostať do vesmíru ku hviezdam bez toho, aby ste museli byť kozmonautom.
Je to možno jednoduchšie než si myslíte :) Ja som sa vďaka spolupráci s postovnezdarma.cz dostala priamo až ku hviezdam dvomi tlačítkami priamo vo svojej obývačke.

Tentokrát som si na spoluprácu vybrala netradičnú vec... a je ňou  Star master - projektor hviezdnej oblohy. Snúbenec sa mi síce smeje, že to je pre malé deti do izby keď sa boja tmy aby lepšie zaspávali pri hviezdach atď atď. Ale keďže ja som svojim spôsobom cáklá, tak ma tento star master zaujal a nadchol. Som milovníčka vesmíru a všetkého nadpozemského. Milujem hviezdy, mesiac a celkovo oblohu. Takže ja síce pri tejto hviezdej oblohe zaspávať nebudem ... ale budem pri nej relaxovať. Veď prečo nie ? :)



Star master mi došiel po dohodnutí spolupráce cca do 3 týždňov zabalený v sáčku s pukavou fóliou a v krabičke.


Okrem iného som sa na krabičke dozvedela, že týchto star mastrov existuje viacero druhov a to napríklad: premieta srdiečka, oceán, vesmír s planétami a podobne.


Ale predtým ako sa pozrieme na moje dojmy z tohto produktu, tak sa najskôr pozrime na krátky popis zo stránky postovnezdarma.cz.
Charakteristika produktu zo stránky predajcu:
Projektor hvězdné oblohy
Projektor je vhodný pro každé dítě, které se bojí tmy nebo usínání o samotě.
 
Vlastnosti:
  • Materiál: umělá hmota
  • Rozměry: 16 x 8.9 cm
  • Napájení: 3 x AA ( nejsou součástí balení ) 
  • Obsah balení: 1 x projektor
Cena: Aktuálne 6,24 € ; zlacnené z 16,22 €
Link priamo na produkt je tu: Star master - projektor hviezdnej oblohy


Funkčnosť viete zabezpečiť buď adaptérom, ktorý nie je súčasťou balenia.


Alebo klasicky takzvanými tužkovými batériami, ktorých potrebujete 3 kusy. 


Režimy osvetlenia sú dva, respektívne kombináciou týchto dvoch získame tretí. Prvým svetelným režimom je klasické biele studené svetlo, ktoré vyrobí na stenách čisto biele nonstop žiariace hviezdy. Toto biele svetlo nie je sprevádzané žiadnymi inými efektmi ako napríklad blikanie. Proste len stále svieti. :)
Druhým svetelným režimom sú blikajúce červené, modré a zelené hviezdy. Farby sa nedajú nijako vyselektovať, respektívne niektorú vypnúť. Blikajú na striedačku v pár sekundových rozostupoch.
Treťou možnosťou je ako som spomínala vyššie, kombinácia oboch predchádzajúcich svetiel. Čiže aj biele neustále svietiace hviezdy a zároveň aj farebné blikajúce hviezdy.
Žiaľ sa mi nepáči, že ten lem na vrchu sa osvecuje aj na stenu. Vzniká tým pádom kruh a pôsobí to trocha rušivo.
A pozrime sa ešte na pár ukážok :) Vopred sa však ospravedlňujem za rozmazanosť niektorých fotiek. Zle sa totižto zaostrujú blikajúce hviezdy :D Ale snaha rozhodne bola ! :D






A taktiež som pre Vás nahrala aj ukážku formou krátkeho videa.

Mne osobne sa Star master - projektor hviezdnej oblohy zapáčil. Zapínam si ho večer na stále svietenie (nie to blikajúce) ako relax po dlhom dni v práci. Jednak svetlo nie je rušivé a jednak na moje unavené oči pôsobí ukludňujúco.
A to by bolo z tohto článku už úplne všetko. :) Dúfam, že sa Vám výrobník hviezd páčil a zadovážite si ho aj do svojich domácností, buď pre Vaše deti alebo ako ja... pre seba samú ako relax. :)
Taktiež sa chcem ešte raz poďakovať postovnezdarma.cz za možnosť tento výrobník hviezd vyskúšať a aj za trpezlivosť. :)

To be continued ...











1 komentár:

  1. Taky jsem nad ním přemýšlela, vypadá to hezky, ale opravdu škoda toho kruhu.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť