piatok 22. marca 2013

Sova a orol :)

Ahojte :)
Dnes som sa rozhodla, že spravím prvý príspevok o mojich šperkoch :)
Začneme troška z ľahka ... a to konkrétne mojimi poslednými úlovkami ... :) Sú to dvaja operenci :)

Už docela dlho sa mi páčili šperky so sovami, no bohužiaľ nikdy som v obchodoch nenarazila na takú, ktorá by sa mi aj naozaj páčila :) Až nakoniec keď bola na jednej českej internetovej stránke, tak som tam zbadala krásnu sovičku, po ktorej som okamžite zatúžila a proste Must Have :) Tak som si ju nakoniec objednala a neľutujem ... Je naozaj krásna. Síce stála 7 eur + poštovné ale nebanujem :) ... Z ponuky zlatej a striebornej som si vybrala práve tú striebornú verziu, keďže popravde na zlato moc nie som :) Jediné čo by som jej vytkla je blbo riešená retiazka ... keďže sa mi furt prevracia keď ju mám na krku :) Ale to nejako doriešim prirobením ešte jedného krúžku ...

 A ďalším uloveným vtáčatkom je prsteň s (asi) orliou hlavou :) Bol zlacnený v Gate z 5 eur na 0,49 centov :D Neskutočná cena podľa mňa ... No nekúp to :) Je síce obrovský a trocha ťažší ale vyzerá veľmi efektne a strašne sa mi zapáčil :) Nosím ho vždy keď chcem vyzerať nebezpečne :D Veľa žien a dokonca aj mužov už zaujal :)






A tu sú moje dve vtáčatká pokope :)




1 komentár:

  1. Sú krásne, aj sova aj orlia hlava, naozaj veľmi zaujímavé a pútavé na pohľad. Urobila si dobre, že si ani jednému neodolala. Máš vkus.

    OdpovedaťOdstrániť