sobota 18. mája 2013

BioBeauty testovanie

Ahojte kočeny :)


Ako som už spomínala v predchádzajúcom príspevku, dostala som možnosť vyskúšať vzorky od firmy BioBeauty.

Väčšinu vzoriek (okrem 1 všetky) som posunula mamine, keďže ona má suchú pleť a robí jej problém nájsť si vhodný krém.





Ako prvý vyskúšala denný krém, ktorý si hneď začala pochvaľovať, pretože nebol príliš mastný a veľmi rýchlo sa vstrebal. Už po prvých minútach od použitia nočného krému mala pocit stiahnutej pokožky, tzv. liftingu a po troch dňoch používania denného a nočného krému má pokožku pevnejšiu, mastnejšiu a hlavne hladšiu. Navyše oba krémy krásne príjemne voňajú, jemne a nevtieravo. Krémy moja mamina odporúča a určite porozmýšľa nad ich kúpou :)


Charakteristika predajcu:

Celodenný zvlhčujúci krém pre normálnu a zmiešanú pleť.
Hydratačný krém obsahuje minerály z Mŕtveho mora, vitamín E a slnečný filter. Dodáva pleti vlhkosť po celý deň, udržiava ju pružnú, hebkú a hodvábnu. Chráni pred nepriaznivými účinkami vonkajšieho prostredia. Obsah balenia je 50ml.
Cena 8,90€




Vzorka
Charakteristika predajcu:
Nočný krém proti vráskam: Jedinečné zloženie krému vyrovnáva vlhkosť pleti a chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. 
Obsah balenia je 50 ml.  
Cena 10,50 €


Vzorka

Ďalší krém, ktorý testovala je krém na ruky a nechty. Mamina pracuje ako chyžná, takže má ruky neustále vystavované chemickým prostriedkom a vode, ktoré ruky vysušujú, takisto má veľmi lámavé nechty a trpí častými zádermi.

Krém používala takisto 3 dni a aplikovala si ho každý večer tesne pred spaním. Už po dvoch dňoch mala pocit spevnenia nechtovej kožičky a nechty sa jej začali jemne lesknúť, takisto koža sa jej zdala pevnejšia a príjemnejšia na dotyk. Aj tento krém krásne vonia a porozmýšľa nad jeho kúpou, pretože je s ním veľmi spokojná.



Vzorka


Charakteristika predajcu:

Predajca ponúka dva druhy krémov na ruky a to:

Minerálny krém na ruky a nechty.  Intenzívne hydratuje. 

Obsah balenia je 50 ml.
Cena 3,50€






Minerálna starostlivosť pre Vaše ruky a nechty . Neparfumovaný, hypoalergénny. 

Obsah balenia je 150 ml.
Cena 5,90€




Napísala som oba, pretože si nie som istá, že ktorý sme testovali my.




Ja som mala tú česť otestovať aloe vera gél. Gél má bledozelenú farbu a vonia tiež veľmi príjemne (ak viete ako vonia aloe vera, tak takto isto vonia tento gél). Po nanesení malému množstva na tvár som mala pocit, ako keby som ani nerozotierala klasický gél, ale vodu. Veľmi jednoducho a ľahko sa rovnomerne rozotiera, čo pôsobí dobrým dojmom, keďže s rozotieraním človek určite nebude mať problémy. Čo ma prekvapilo bolo, že sa mi neskutočne rýchlo vstrebal, už po necelej minúte a pol. Musím povedať, že prvý deň som si natrela len pravú polku tváre aby som vedela porovnať, či to niečo robí. No na druhý deň som si tvár natrela celú, pretože už vtedy som cítila zásadný rozdiel hlavne pri dotyku. Tvár som mala naozaj hladšiu a príjemnejšiu, či na dotyk alebo na celkový pocit. Tento krém by som rozhodne odporúčala dievčatám alebo ženám, ktoré majú suchu, šupinatú tvár alebo majú problémy s akné.

Charakteristika predajcu:
Aloe vera gél.
Intenzívne hydratuje, zjemňuje Vašu pleť. Zanecháva pokožku jemnú a vláčnu.  Regeneruje pokožku.
Obsah balenia je 150 ml.
Cena 6,90€

Vzorka










Poslednú vzorku krému na nohy otestuje počas ďalších dní taktiež moja mamina. Následne pridám hodnotenie. Zatiaľ pridávam charakteristiku výrobcu :)


Charakteristika výrobcu:



Zvláčňujúci krém na nohy


Účinný a zároveň jemný krém vhodný na starostlivosť o pokožku nôh.  
Obsah balenia je 150 ml.
Cena 5,90€.




Ceny sú podľa mňa prijateľné a výrobky kvalitné, ktoré spĺňajú naše požiadavky a takisto ich charakteristika je rovná tomu, čo krémy dokážu.
S maminou ich odporúčame a rozmýšľame nad kúpou aj my:) 

Tu je stránka predajcu, kto bude mať záujem :)

http://www.biobeauty.sk/

2 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Áno? Tak to ma teší, že si sa aj vďaka mne dozvedela niečo nové :) S touto firmou budem ešte spolupracovať, keďže mi prisľúbili ďalšie vzorky na testovania. Vraj sa im táto recenzia páčila, tak preto. :)

      Odstrániť