streda 7. mája 2014

Ziaja Cocoa butter creamy shower soap

Ahojte :)

Ako som už pred pár dňami spomínala, dostala som spoluprácu od firmy Ziaja :) Veľmi som sa potešila, keď že každá šanca vyskúšať niečo nové, s čím ešte nemám skúsenosť... je na nezaplatenie! Presne takto je to aj so značkou Ziaja. V živote som od nej nič nemala ani neskúsila, takže toto je moja úplná premiéra. Dohodli sme sa na poslaní výrobku na testovanie, avšak čo to bude zostalo tajomstvom a ja som sa nemohla dočkať kedy zistím čo mi príde :) Až nastal ten deň, keď mi došiel z pošty žlťásek, tak som hneď poobede zbehla na poštu. Keď mi pani poštárka podala obálku tak som zostala celkom prekvapená z jej váhy a hneď vonku pred poštou som opatrne zozadu natrhla obálku a nazrela dovnútra :) 




Takže čo všetko som našla v obálke ? :) Letáčik, ktorý ukazuje celú sadu výrobkov z kakaového masla, charakteristiku a cenu.

A to najdôležitejšie :) Krémové sprchové mydlo z radu Kakaové maslo.



Nedalo mi to a rovno som si trošku naliala na ruku, aby som preskúmala čo je zač. Sprchový krém je konzistenciou mierne hustý, nahnedlej farby a neskutočne skvele vonia ! A najhoršie je, že neustále ma núti znova a znova otvárať a ovoniavať. To kakao je proste návykové. Fakt.


Charakteristika Ziaja:

Kakaové maslo
Krémové sprchové mydlo


Indikácie,,Normálna a suchá pleť."
Pôsobenie,,Obsahuje jemné umývacie zložky rastlinného pôvodu. 
Jemne premasťuje a výrazne zjemňuje pokožku. 
Účinne ochraňuje pokožku.
Intenzívne hydratuje a predchádza nadmernej strate vody cez pokožku. 
Pôsobí upokojujúco na pokožku, nevysušuje ju a nespôsobuje podráždenia. 
Nenarúša prirodzené pH a ochrannú vrstvu pokožky."
Návod na použitie,,Na umytie použiť malé množstvo krémového mydla. Pripravuje pokožku pre ďalšie ošetrenie."
Aktívne zložky
D-panthenol, kakaové maslo

Balenie: 500 ml

Cena: 3,79 € oficiálna cena od Ziaja, v drogériách môže byť cena maximálne do 5 €.

Moje hodnotenie:


Po otvorení obálky a vybratí výrobku von z nej, ma ako prvé samozrejme zaujalo balenie, ktoré je nevtieravé a pritom také výrazné. Hnedá farba kakaa a na nej výrazná modrá spolu ladia a vyzerá to naozaj krásne. Po otvorení viečka Vám vyrazí dych nádherná kakaová vôňa, ktorá Vás jednoducho opantá a navnadí. Nedá sa jej uniknúť. :) Výrobok som testovala pár dní každodenným používaním a večer som si dva razy spravila relaxačný kúpeľ. Výhodou tohto "sprcháču" je, že sa dá využiť aj ako pena do kúpeľa, čo som samozrejme aj využila :) Krásne napení a voniate nie len vy, ale aj všetko dookola. Nie je nič lepšie ako si po dlhom dni oddýchnuť vo vani, zavrieť oči a nechať sa unášať vôňou kakaa ako keby ste boli v Charlieho továrni na čokoládu. Navyše po osprchovaní som mala stále pocit, že sa chcem zjesť a moja pokožka bola jemná,rozmaznaná a spokojná.


Navyše ak sa Vám výrobok zapáčil, tak z rady tejto Kakaového masla môžte ďalej nájsť telové mlieko, sprchový píling a krém na ruky.  Takže prečo nevoniať ako kakao celá? :)
Viac informácií o týchto, ale aj iných výrobkoch môžte nájsť na stránke: Ziaja.sk.



A samozrejme nesmiem zabudnúť ani na zloženie :)

Sprchový krém odporúčam a ak Vás zaujal, minimálne by ste si ho mali ísť ovoniať do najbližšej drogérie :) Podľa mňa by Vás už len jeho nenormálne skvelá kakaová vôňa dostala a odišli by ste s ním domov :)


Dúfam, že sa Vám recenzia páči a vyskúšate aspoň čuchovo :)

Chcem poďakovať firme Ziaja za spoluprácu a poskytnutý výrobok na zrecenzovanie. Teším sa z toho a ešte raz ďakujem. :)

6 komentárov:

  1. že "pocit, že sa chcem zjesť" :D výstižné! Tá vôňa je naozaj na zožratie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Mne sa zase u teba na blogu páčilo, že si krochkala blahom :D A to teda je.... mali by to zakázať... to je záááávislosť!

      Odstrániť
  2. Mala som kedysi a je fakt super. Krásna vôňa je bonus :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ach, to vyzerá naozaj dobre :) Niekedy musím vyskúšať.. Už si zakazujem pozerať blogy, lebo potom všetkom chcem a si to zapisujem a už je ten zoznam taký dlhý, že to za celý život nestihnem spotrebovať :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, máš moc hezký blog! Právě u mě probíhá giveaway, budu ráda, když se také zapojíš:)

    http://evelinkablog.blogspot.cz/2014/04/giveaway-nivea-body-shop.html

    OdpovedaťOdstrániť