utorok 13. januára 2015

Cestovný reproduktor na pamäťové karty s FM rádiom / Spolupráca s postovnezdarma.cz


Ahojte :)

Tento krát som sa rozhodla troška odbočiť od kozmetických recenzií a zo stránky postovnezdarma.cz som si vybrala elektroniku. Je ňou reproduktor na pamäťové karty s FM rádiom, ku ktorému si môžte pripojiť aj USB s vlastnými mp3jkami, externú batériu a taktiež sa dajú pripojiť sluchátka. :3 Vždy som po niečom podobnom túžila, pretože sa to samozrejme dá využiť hocikedy a hocikde. Je to naozaj malinké, takže sa to dá kľudne hodiť do kabelky a počúvať miesto klasického mp3 prehrávača, prípadne miesto prehrávania na mobile. Na prvý pohľad a sluch som sa veľmi na neho namotala. Nie len že vyzerá pekne ale aj fakt super hrá, čo som v podstate aj dosť prekvapená. Čakala som nejaký malý chrčák, ktorý síce využijem ale spokojná rozhodne nebudem. Mýlila som sa... malé ale veľmi šikovné :)

Reproduktor mi prišiel zabalený v čiernej fólii a bola som veľmi zvedavá, že ktorú farbu mi vybrali, keď že som si nemohla vybrať sama. :) Prišiel červený, v ktorý som aj dúfala. Ďakujem za dobrý výber. :D




Spolu s rádiom samozrejme prišiel aj audio kábel (aux) a taktiež kábel na nabíjanie / USB port do počítača. Ak chcete nabíjať normálne cez elektrickú sieť, tak samozrejme potrebujete samostatný USB adaptér do elektriky, pretože balenie ho neobsahuje a budete musieť nabíjať len cez PC.



Ako prvé ma samozrejme zaujal na vrchu reproduktu krásny nápis:
Only love. Always.
Only now. Forever.
That´s something only love can do
Podľa mňa vyzerá úplne dokonalo a hodí sa to tam :)


Po zapnutí ma ako prvé zase zaujalo, že reproduktor je zospodu podsvietený čo som absolútne nečakala a na striedačku do rôzneho rytmu bliká na červeno, modro, zeleno a občas moje oko zachytáva aj fialovú. Vyzerá to celkom efektne najmä samozrejme v tme :) Oceňujem.


Poďme si postupne predstaviť všetky porty a čo všetko vlastne môžme pripojiť. Na takú malú "hračku" je toho veľa... nad moje očakávanie. 

Na jednej strane reproduktora nájdeme 5V port pre kábel na pripojenie k pc / na nabíjanie, ďalej na pripojenie sluchátok (OUT), port na pripojenie napríklad telefónu (AIN) a taktiež čítačku pamäťových kariet micro SD/TF


A presne na opačnej strane USB port :)


Keď je reproduktor zapnutý a pripojí sa k nemu USB, reproduktor sa automaticky prepne do režimu USB. Avšak aj keď napriek tomu chcete počúvať FM rádio a USB nechcete vypájať, stačí keď zmačknete tlačítko mode a USB režim automaticky prepne na rádio. Rovnako  to funguje aj naopak. Reproduktor na LCD displeji ukazuje režim, v ktorom sa nachádza (TF - pamäťová karta, FM, USB alebo AUX), taktiež ukazuje číslo stopy pri prepínaní, úroveň hlasitosti od 0-16 pri jej zmene, ako dlho hrá daná skladba taktiež úroveň nabitosti batérie a pri zapnutom FM rádiu ukazuje frekvenciu, na ktorej ste naladení.


Tu už sú fotky využiteľnosti daných portov v praxi :)






Reproduktor pri pripojení k externej batérií. Na dlhé cesty sa takáto vychytávka naozaj hodí. :)





Charakteristika predajcu:
Výkonný reproduktor podporujúci formát MP3/MP4 s možnosťou pripojenia CD, DVD prehrávača alebo mobilného telefónu alebo notebooku. Zabudovaná batéria umožňuje prehrávanie Vašich obľúbených piesní z USB a SD karty kdekoľvek a kedykoľvek.


Vlastnosti:
  • Frekvenčný rozsah: 150-1800Hz 
  • Napájanie: 5V/1000mA napájací adaptér alebo USB port počítača 
  • Rozmery: 73 x 49 x 51 mm
  • Hmotnosť: 137 g
  • Prehrávanie skladieb z USB a microSD karty (nie je súčasťou balenia)
  • Možnosť prepojenia s hudobným prehrávačom, mobilným telefónom alebo notebookom
  • Zabudovaná líthiová batéria, nízka spotreba energie
  • 3.5mm Jack na prepojenie s mobilným telefónom alebo hudobným prehrávačom
  • Materiál tela:hliník
Balenie obsahuje:
  • 1 x Mini reproduktor
  • 1 x USB a audio kábel

  • Dostupné farby:
  • čierna, ružová, červená, zelená, strieborná, modrá

Cena: 15,31 €


Link na reproduktor TU

A úplne na záver ako malý bonus som pre Vás pripravila skúšku zvuku vďaka videu :) Aj keď bohužiaľ moja kamera je taká šikovná, že si nejakým zázrakom vyrovnáva hlučnosť... čiže to nie je až tak strašne počuť ako hlasno a silno hrá :) Ale je to naozaj pecka :)


Týmto sa chcem poďakovať postovnezdarma.cz za ďalší krásny produkt, ktorý ma doslova nadchol, pravidelne ho využívam, neviem si ho vynachváliť a závidí mi ho široké okolie. Dokonca už aj snúbenec ho po mne vyžaduje. :D

Takže to je z dnešnej recenzie všetko. Dúfam, že sa Vám predsa len páčila, aj keď trošku netypicky nekozmetická. :) Budem rada ak zanecháte samozrejme komentár.


10 komentárov:

  1. Veľmi pekná recenzia ! Musela som čítať naozaj pomaly aby som pochopila všetkému :D Vyzerá, že je to naozaj super nevyhnutná vec, hlavne na dlhé cesty v autobuse

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Som rada, že sa ti páči... chcela som to vysvetliť čo najjednoduchšie a popísať všetky jeho funkcie, ale asi som to len zbytočne skomplikovala :D

      Odstrániť
  2. vaaaau, to super vyzeráá! :) a ani to nestojí veľa, super recenzia, ani som nemyslela, že existuje dačo také :D

    Oodla Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Som rada, že sa ti článok páči... tiež som nevedela, že také niečo je až kým som si nevyberala ďalší produkt na recenziu a zbadala som ho :)

      Odstrániť
  3. No tak tohle je hodně vychytané! :) Dost dobré. :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super recenzia! Celkom ma to zaujalo a už aj rozmýšľam o kúpe, ale ešte nad tým popremýšľam.
    http://sabiadis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu :) Teším sa, že sa ti to páči. Je to super a ja rozmýšľam ešte o jednom :)

      Odstrániť
  5. Super recenze! Normálně jak to tak čtu a koukám na fotky, uvažuji o tom, že si ho pořídím!:-D:-)
    www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja rozmýšľam ešte nad jedným dokonca :D Lebo mám rozbočovač slúchadiel a tým pádom by som mohla nechať hrať telefón cez oba naraz :)

      Odstrániť