piatok 9. januára 2015

Moje najobľúbenejšie produkty v roku 2014


Ahojte

Keď som začala písať tento článok, tak som zistila, že počas roku som urobila veľmi veľkú chybu, že som si nezapisovala priebežne produkty, ktoré mi sadli na 100% aj spolu s fotkami a ktoré mi nesadli vôbec, prípadne nezaujali. Teraz som mala celkom veľkú dilemu, že ktoré veci zaradiť. Nakoniec som sa rozhodla presne pre tieto, pretože boli počas roka mojimi najobľúbenejšími, aj keď som možno na niečo ešte zabudla. Čo už, starnem... :D 


Je toho celkom dosť si myslím, preto pomaly poďme na to. Pri mnohých produktoch sa budem odvolávať cez linky na minuloročné články, takže si urobíme aj takú menšiu rekapituláciu. Ešte však upozorním, že v článku uvádzam aj ceny bez rozdielu na to, či som ich dostala alebo kúpila (aj keď to vždy uvediem), aby ste si vedeli urobiť názor, či sa oplatilo alebo nie. :) A taktiež produkty nie sú uložené od najobľúbenejších po menej obľúbené, sú uložené ako mi prišli pod ruku. :D


Ako prvé som sa rozhodla zaradiť dva nekozmetické produkty.



1.  Prvým sú Essence štetce z limitovanej edície, ktoré ste mohli objaviť na jar roku 2014 vo všetkých DM-kách. Mám všetky až na 1, ktorý mal byť na make-up ale nejako ma tá jeho špongia nezaujala, skôr mi prišiel celkom nepraktický, tak som si ho nakoniec nekúpila.

Sú veľmi krásne, farebne odlíšené a k pokožke veľmi príjemné, pretože sú jemnučké na dotyk.

Štetce mám na púder, lícenku, obočie a dva na očné tiene (jeden menší a jeden väčší, ten väčší používam na korektor). Vždy si ich odkladám naspäť do tých plastových obalov, v ktorých aj pôvodne boli, pretože by časom mohli stratiť svoj tvar a kvalitu.

Písala som už o nich v článkoch predtým. Ak Vás zaujímajú viac, tak link TU a TU.



Cena:
Obojstranný štetec na obočie: 2,69 €
Na púder: 3,29 €
Na lícenku: 2,99 €
Malý na tiene: 1,39 €
Veľký na tiene: 1,59 €
Obal (kúpený vo výpredaji): 1 € ... pôvodná cena cca 3,50 €
--------------------------------------------------------------------
Celková cena: 12,95 € ... za kvalitné štetce celkom fajn cena :)





2. Ďalej by som Vám rada predstavila pre mňa najúžasnejšiu kefu na svete akú som kedy mohla z Ebay objednať :D Zamilovala som sa do nej aj po farebnej stránke, pretože to je moja najobľúbenejšia zelená farba... a aj po použiteľnej stránke. Je k vlasom veľmi šetrná, nešticuje, pekne rozčesáva a taktiež sa mi dobre drží v ruke.

Viac o nej písať asi ani nemusím, ale prezradím, že chystám novú záložku na blogu „Moje nákupy na EBAY“ a tam sa o nej ešte určite dočítate.

Cena: 2,15 €



3.Ďalšia dvojica produktov sa stala moja najobľúbenejšou vďaka spolupráci s firmou Ziaja, za čo im samozrejme znova veľmi ďakujem a neustále sa týmto dvom produktom teším. Nočný krém a micelárna voda spolu tvoria naozaj neoddeliteľnú súčasť mojej večernej očisty. :)
Viac o týchto krémoch písať nebudem, pretože celú recenziu nájdete TU.

Cena micelárnej vody: 5,73 € / 200 ml 
Cena nočného krému: 6,46 € / 50 ml
------------------------------------------
Celková cena: 12,19 €


4. Za uplynulý rok som si veľmi obľúbila DM-ku. Musím sa priznať, že predtým som skôr fičala na Oriflame. Teraz som si tak uvedomila, že vlastne viac mi vyhovujú produkty, ktoré vidím na živo ešte predtým než si ich kúpim, môžem ich ohmatať, ovoniať, prečítať si zloženie... 
Taktiež som si obľúbila značku Balea, aj keď som narazila zatiaľ na 1 produkt, ktorý mi celkom nesadol... a je ním píling (článok TU).
Ale tieto dva kokosáky sú proste mega :) 

Cena sprcháču: dostala som ho zadarmo k nákupu nad 5 € počas akcie ale myslím, že jeho cena je 0,99 € / 300 ml
Cena telového krému: Bežná cena 3,19 €, ja som ho kúpila v akcií za 1,59 € / 500 ml
--------------------------------------------------------------------------------
Bežná cena celkovo: 4,18 €

Podľa mňa sú obe ceny skvelé a tým, že som vychytala aj akciu a aj zľavu na telový krém tak nie je vôbec o čom. Ale aj tak... za pol kila krému 3,19 € ? Why not? :) Som s obomi veľmi spokojná, krásne voňajú a telový krém pekne hydratuje... no nekúp to.




5. Samozrejme, že mi to zase nedalo a počas leta som uvidela toto opaľovacie mlieko s SPF faktorom 20 a jednoducho som ho musela mať, pretože vidíte opäť ten kokos na obale?:D Krásne vonia a pokožka pred, počas a po opaľovaní neustále rozvoniava práve touto vôňou, ktorú milujem. Navyše obsahuje glycerín, vitamín E a provitamín B5, vďaka ktorým zostáva pokožka hydratovaná a zabraňuje vysušovaniu.

Cena: 3,50 € / 200 ml




6.Tento produkt som nekupovala ale dostala v SWAPE od Zuzky z blogu pinkshaaark.blogspot.de. Je to mascara od firmy P2, ku ktorej sa na Slovensku bohužiaľ nedostanete.Volá sa 100% black bombastic volume mascara a je úplne fenomenálna. Mihalnice krásne predlžuje, nedrolí sa, nezlepuje mihalnice, je krásna čierno čierna. Nemám jej proste čo vytknúť, obľúbila som si ju a používala som ju najčastejšie.

Viac o nej a celom SWAP-e TU

Cena: ??? netuším.... / 12 ml




7. O tomto skrášľujúcom fluide som chcela napísať už dlhšie, nikdy nejako nevydalo... tak ho teda aspoň spomeniem tu a sľubujem, že recenziu doženiem. :) Toto je prvý takýto typ výrobku, ktorý sa mi dostal do rúk, konkrétne som ho vyhrala od Dermacolu... neviem ako Vám to mám vysvetliť, ale je to niečo medzi make-upom a slabším bb krémom. Navyše tento produkt obsahuje trblietky, ktoré odrážajú svetlo a Vaša pleť vyzerá vďaka nim krajšie. :) No musím jednoznačne spraviť tú recenziu.

Cena: 10,39 € / 15 ml
Aj napriek tomu, že má úžasné vlastnosti, asi by som si ho sama za tú cenu nekúpila... :)




8. Minulý rok som si taktiež veľmi obľúbila tieto dva nude rúže od Essence. Sú veľmi jemné, vydržia celkom dlho a je skvelé, že si ich môžem dať na každú príležitosť.

Cena: 2,49 € / 1 kus

Btw. Essence pre nás prichystal nude limitku, o ktorej budem informovať už o pár dní... a sú tam krásne nude rúže :3 Nemôžem sa dočkať!






9. Nemyslím si, že by som Baby lips musela predstavovať :D Ale je to samozrejme zelený baby lips s mintovou príchuťou a kúpila som ho v DM. :) Stal sa mojím obľúbených kvôli farbe, mintovej príchuti, chladivému pocitu na perách a hydratácií. Niet viac čo dodať. :)

Cena: 1,99 / 1 kus




10. Toto je môj kabelkový verný spoločník kamkoľvek idem. Je to krém na ruky od Oriflame s vôňou jablka a škorice. Klasická vianočná vôňa, ktorá ma nalaďuje ešte aj teraz. Neskutočne krásne vonia a moje ruky by krochkali blahom, keby mohli. :D

Cena: 1,49 / 75 ml



11. Ďalším kabelkovým verným spoločníkom je telový sprej od Oriflame s vôňou maliny a mäty, ktorý ma osvieži kdekoľvek kam idem. Už som si dokúpila aj nové balenie, preto sú na fotke dva :) A pri večernom relaxe si rada urobím malinovo mätový píling celého tela vďaka sprchovému gélu s pílingovými čiastočkami. Je to skvelé :3 a toto je už moje druhé balenie. Dokonca kolegyňa sa mi "pochválila", že jej už terajší manžel jej ho kradne aby mal hladký zadok. :D

Cena telového spreju: 2,49 € / 150 ml
Cena sprchového gélu s pílingovými čiastočkami : 3,99 € / 400 ml
(uvádzam ceny, za ktoré som ich kúpila ja... raz sú drahšie, raz lacnejšie... záleží od kampane)



12.Taktiež rovnako ako Baby lips si myslím, že nemusím predstavovať ani Eosy. Momentálne mám načatý summer fruit, sweet mint a honeysuckle honeydew ešte len čakajú na svoju chvíľu.

Cena: 5,50 € / 1 kus z Ebay





13.Táto voňavka z Oriflame mi učarovala na začiatku minulého roka svojou vianočnou vôňou jablka a škorice. Je síce trocha sladšia, ale používam ju úplne bežne a toto je už moje druhé balenie. 

Cena: 5,50 € / 30 ml

A áno viem, že som minulý rok písala ako o naj parféme Volare (článok TU), dlho som sa rozhodovala, že či ju opäť zaradím aj sem. Popravde Volare nepoužívam od minulého roka ale už asi dobrý 3 rok, preto som sa nakoniec rozhodla pre túto... ak by mal niekto námietky, že však ale ty si písala že hento je naj vôňa.... áno je, ale táto mi učarovala v minulom roku a Volare pár rokov dozadu :)



14.Táto spolupráca s Aussie bola v podstate pred nedávnom, kto ma sleduje častejšie, tak určite vie o čom hovorím. Taktiež tento výrobok nebudem moc extra komentovať... ak chcete vedieť viac článok nájdete TU. Avšak poviem, že odkedy tento balzam používam pri každom umývaní vlasov, mám pocit, že nabrali na kvalite, sú hladšie a celkovo nie sú až také rozcuchané.

Cena: 6,99 / 250 ml



15.Tento výrobok som taktiež nekupovala ale vyhrala som ho u Zuzky z pinkshaaark.blogspot.de. Je to olej na lesk vlasov od Syoss. Veľmi som si ho obľúbila, pretože nie len že mi vlasy rozžiari a nie sú už viac bez lesku, ale ešte mi ich dokonca aj zjemní a sú naozaj príjemné na dotyk. Menšou nevýhodou je možno, že chvíľu než sa olej vsiakne sú vlasy troška mastné... po vstrebaní však už nie.

Link na výhru u Zuzky TU.

Cena: ??? netuším / 100 ml





16. Predposlednou vecou/vecami sú tieto roztomilé neónové laky od Dermacol, ktoré začali už v roku 2013 kedy som si zaobstarala celú sériu, ale pokračovali aj v roku minulom + doplnili ich ďalšími, ktoré som si taktiež zaobstarala. Mám ich všetkých 17 a v lete... vlastne aj počas celého roku, nedám na nich dopustiť. Niektoré majú však troška slabé krytie a riešim to buď viacerými vrstvami alebo bielym lakom ako základ.

Cena: 1,49 € / 1 kus / 5 ml





17. Taktiež je toto celkom čerstvá spolupráca a výsledky sú jednoznačne viditeľné, to samozrejme musíte posúdiť samy. Hovorím o Realash sére na mihalnice, ktoré som mala možnosť priamo vyskúšať a otestovať či jeho výsledky za to naozaj stoja. A veru že aj stoja ! Sú priam skvelé. Viac sa dozviete v recenziách :

Link na 1. článok: TU (pred testovaním)

Link na 2. článok: TU (1 mesiac testovania)

Link na 3. článok: TU (3 mesiace testovania)

Cena: 40 € / štartovací balíček na 4-5 mesiacov



Dúfam, že sa Vám tento článok páčil, že som Vás možno inšpirovala ku kúpe niečoho čo ste možno nepoznali, alebo ste váhali. Toto sú pre mňa tie naj produkty z minulého roka, ktoré som v tom roku aj objavila... máte nejaké aj Vy ? :) Kľudne sa mi pochváľte dole v komentárov, budem rada a možno zase na oplátku inšpirujete Vy mňa. :)

12 komentárov:

  1. Rtenky od essence miluji.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To aj ja :3 Stali sa mojimi najobľúbenejšími úplne oprávnene.

      Odstrániť
  2. Tie stetce od essence ti závidim ja som ich u nas ani nepostrehla. coz je skoda..mám od nich len licenkovy a stetce dva na ocne tiene tie ružove co mali v predaji stále, avsak aj tie už stiahli.....:/ čož je skoda....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to je teda naozaj škoda, sú krásne a úplne super. Možno niečo podobné Essence vymyslí aj nabudúce. Ale vidíš, teraz keď sleduješ môj blog, tak dúfam, že vďaka mne ti už žiadna super limitka neujde a budeš vopred o všetko informovaná. :)

      Odstrániť
  3. Balea krém a baby lipsy sú skvelé :) ♥ ♥
    http://lifeasiva.blogspot.sk/2015/01/randomweek.html
    :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aussie je vec, ktorú asi nikdy neprestanem milovať :-3
    Už teraz sa teším ako si kúpim už tretie balenie celého radu v poradí (3MM bude vlastne už štvrtý, ale ostatné produkty tretie)... Nedám naň dopustiť a nech si kto chce čo chce hovorí, ale Aussie je skvelý!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si Aussie pochvaľujem a som šťastná, že mi dávajú príležitosť vždy s nimi spolupracovať keď usporiadavajú nejakú výzvu. Je super skúšať niečo nové od nich :) A milujem vône ich výrobkov.. mne a ségre voňajú a rodičom smrdia :D Nevedia čo je dobré

      Odstrániť
  5. Všechno kokosový miluju :D Závidím ti ten opalovák :( :D A ty skořicovo jableční vůně musí být super, tuhle kombinaci bych mohla čuchat pořád :D
    Ale nesouhlasím s EOS, mě to přijde, že je to hodně přeceňovaný. Spíš mě dost zklamal. http://behappyandbefiit.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, na Eosy sú rôzne názory ... buď sadne alebo nie. Ja som si ho obľúbila najmä kvôli jeho šikovnému tvaru a vôni. Ale súhlasím s tým že je asi zbytočne až moc preceňovaný a drahý. Teda aspoň u nás na Slovensku. V Amerike ho majú za 2-3 éčka :/ A ja som taktiež rodená kokosáčka. Neviem či ma sleduješ aj na mojej FB stránke ale ak nie tak šup šup klikni sem https://www.facebook.com/Nikkienka.blogspot.sk/photos/pb.559894337364951.-2207520000.1421157368./859657904055258/?type=3&theater a nechaj sa inšpirovať kokosovým balzamom z DM-ky :3 Je me gustaaaa!

      Odstrániť
  6. Pekná zbierka lakov od dermacolu a balea produkty môžem :)
    theVanda’sDiary

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Eos som dostala teraz na Vianoce tak som naň zvedavá. Aussie mojím vlasom nejako nesedia a nepáči sa mi ani ich vôňa. Tá riasenka vyzerá veľmi zaujímavo, taký obal som ešte nevidela.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť