štvrtok 30. januára 2014

Spolupráca s Crystal Tattoo

Ahojte :)
Ako som sa už zmieňovala na FB stránke blogu a aj na bočnom panely na blogu, dostala som ponuku na spoluprácu s obchodom, ktorý predáva falošné tetovania. Táto ponuka ma prirodzene veľmi zaujala a potešila som sa jej, pretože sama tetovanie mám: článok tu. Dohoda s predajcom znela, že si vyberiem niečo z ich stránky a ďalšiu vec mi vyberie on sám a následne samozrejme napíšem recenziu.

Stránka obchodu: TU

Balíček mi prišiel minulý týždeň v piatok, ale až teraz som sa k nemu konečne dostala :)

A čo že som si to vybrala? Najviac sa mi na ich stránke zapáčil rukáv s falošným tetovaním: tento
Predajca ako sľúbil, mi vybral nie že jednu vec, ako sme sa dohodli, ale až 4 :) Čo ma veľmi potešilo a prekvapilo zároveň. Vybral mi kryštálikové tetovania, ktoré sa lepia na vyčistenú a odmastnenú kožu. Na testovanie som použila len jedno :) Ostatné si nechám na špeciálne príležitosti, lebo to vyzerá naozaj krásne a efektne.

Na stránke predajcu som našla charakteristiku crystal tattoo, ktorá ma celkom zaujala. Nenapadlo by mi, že takéto tetovania sa vyrábajú v Indii aj niekoľko hodín. :) Vám áno?



Charakteristika predajcu:
"Ak chcete tetovanie, ale nie ste si istá na 100%, je vždy lepšie vyčkať, kým nebudete úplne rozhodnutá že ho naozaj chcete. Nakoľko tetovanie je celoživotná záležitosť, malo by sa k nemu pristupovať s patričnou zodpovednosťou a váhou. Tetovanie prezrádza o jeho nositeľovi mnoho a to, čo sa Vám páči dnes, nemusí byť už o rok pravda. A z toho dôvodu sme si pre Vás pripravili náhradu tetovania "Crystaltattoo".
Crystal tetovanie je akési dočasné bezbolestné tetovanie, ktoré pôsobí skôr ako šperk a nie ako skutočné tetovanie. Výroba jedného tetovania  Indickému umelcovi trvá priemerne 2 - 3 hod. Kde manuálne pomocou rôzných nástrojov lepia kamienky na blister.Výroba tých najkrajších a najzložitejších trvá až 5 hodín.
Skutočné tetovanie vám ostáva na celý život. Na rozdiel od trvalého tetovania sú kamienky prilepené na transparentnom podklade blisteri  ktoré môžete umiestniť  priamo na kožu, a behom pár sekúnd, niekoľkych okamihov ho dokážete odstrániť pomocou vody.. Pri opätovnom použití blister očistíme vatičkou namočenou v alkohole, znovu aplikujeme pomocou netoxického lepidla na riasy. Vyhnite sa použitiu na citlivú a alergickú pokožku.
Tieto telové šperky sú vyrobené z veľmi kvalitných kryštálov , kamienkov , koráliek.
Lepidlo a ani kamienky syntetického pôvodu neobsahujú nikel a ani žiadne látky ktoré by škodili ľudskému zdraviu.
Skvelá vec na týchto tetovaniach je, že môže byt aplikované skoro kdekoľvek na tele.
Konečné rozhodnutie je na Vás.
Cieľom týchto tetovaní je byť videný a obdivovaný a upozorniť na nositeľa.
Crystaltattoo ako telový šperk sa používa na dekoratívne účely. A tým sa dostáva do medzinárodnej módnej spoločnosti a teraz je jedným z najmódnejších a najhorúcejších módnych doplnkov. Crystaltattoo sa nosí na akejkoľvek časti tela, najčastejšie na hrudníku, ramenách, pažiach, bruchu, chrbte alebo na členkoch.
Neexistujú žiadne obmedzenia pre kreativitu svojho nositeľa.
CrystalTattoo je pozvánka, výzva na zmenu.
Sladká metamorfóza k odhaleniu nás samých, každý deň mať " inú farbu"
Prijmite symboly, sny a tajomstvá: lietajte slobodní medzi zemou a hviezdami."


Obsah balíčka :)



 Rukáv tiger a drak :)



Rukáv :

Detail rukávu, ktorý je robený na štýl silóniek.

Rukáv ma nevýhodu, že sa na konci roluje, preto som si na ruku zapla hodinky a toto rolovanie prekryla :)

Taktiež pri ohybe ruky je vidno krčenie, ktorému sa však nedá zabrániť. Toto je možno jediná výrazná chyba, ktorá môže viesť k odhaleniu, že Vaše tetovanie nie je pravé :D

Na fotenie som si naschvál dala tielko, aby bolo vidno, že ak chcete rukáv nosiť, potrebujete mať normálne tričko, ktoré vrch rukávu prekryje.

Tú bielu vec si nevšímajte :) Je to ešte štítok, ktorý som sa bála odpárať, aby som to náhodou nepokazila pri mojom šťastí ešte pred fotením :D Tak som ho tam radšej nechala :)


Ešte som našla jednu drobne viditeľnú chybičku, ktorá môže viesť k odhaleniu. Z diaľky, ako vidíte na foto, to nie je vidno:) Avšak pri pohľade zblízka je vidno zošitie rukávu.



A takto to vyzerá z diaľky :)
Ospravedlňujem sa za kúpeľňové fotky :D Ale najlepšie sa mi to tam fotilo, keďže som pozerala na displej či fotím čo mám a vidno všetko ako chcem a potrebujem :)









 Rukáv sa mi popravde veľmi zapáčil, len k nemu musím zvoliť vhodné tričko :D A vidím, že ho určite na nejakú akciu využijem. Už sa ma aj priateľ pýtal, či mu ho požičiam, lebo chce vidieť ako by vyzeral keby že je"pokérovaný" a chce nachytať kamošov, že sa naozaj dal :D Požičiam, čo by nie :) Sranda musí byť :D


Kryštálikové tetovanie:


 Tieto štyri som dostala :)







Pre testovanie som si vybrala tento vzor, keď že ma  ihneď upútal (to bude asi tou zelenou farbou, ktorú milujem :D). Prečítala som si návod, očistila a odmastnila som si miesto kde som chcela tetovanie nalepiť. Vzor som pomaličky a veľmi opatrne odlepovala z papiera, na ktorom bol nalepený. Treba byť naozaj veľmi opatrný, lebo je to krehké a kamienky či korálky môžu hocikedy odpadnúť pri nesprávnej manipulácií.
Tetovanie sa vraj dá odstrániť vodou, ja som si ho však schválne silno nepritisla, lebo som chcela skúsiť, či by išlo odstrániť aj odlepením. Ide ! :) A ešte aj naďalej lepí, takže ho budem môcť použiť znovu, aj keď sa v manuály píše, že je len na jedno použitie :) Nevadí :P

Po menšom váhaní, kde to nalepiť som si vybrala brucho :D


Celkom pekne to vyzerá, čo myslíte ? :)






Ako sa Vám falošné tetovania páčia? Tiež by ste také niečo chceli vyskúšať, alebo už ste nebodaj vyskúšali?

Dajte vedieť ;)

A ja týmto ďakujem obchodu Crystal Tattoo, že mi dal šancu skúsiť si niečo úplne nové, nepoznané. :)

4 komentáre:

  1. krásne to je ;-) idem objednávať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeee, fakt sa ti to páči ? :) To som rada, ďakujem

      Odstrániť
  2. ten rukáv je zaujímavý, ale podľa mňa je to dosť vidieť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je :) Naschváľ som fotila v tielku, aby bolo vidno, že potrebujete mať triško s krátkym rukávom aby ste minimálne ten vrch skryli ... a taktiež hodinky na zápästí ...

      Odstrániť