streda 22. januára 2014

Výhra v GA u Modrej Púpavy

Ahojte :)

Ako som už spomínala v predchádzajúcom príspevku o výhre, tieto dva mesiace boli pre mňa ozaj výhernými :) Tento krásny balíček som vyhrala prvého januára na stránke u Modrej púpavy ( http://modrapupava.blogspot.sk/ ) vo veľkej Vianočnej rozdávačke. S úspešnosťou hneď v prvý deň Nového roka som sa veľmi tešila a aj teším naďalej. Snáď bude platiť: Ako na Nový rok, tak po celý rok :) a dariť sa mi neprestane.

S prijatím tejto zásielky som mala troška problém, kvôli mojej zlatej pani poštárke, ktorá to zase celé pokazila :D (už druhý krát). Keďže balíček mi stále neprichádzal a videla som, že sa plnia blogy ostatných dievčat o výhre, ktoré tiež vyhrali a u Modrej púpavy a ja stále nič, tak som neváhala a písala som slečne/pani z Modrej púpavy, že či sa na mňa zabudlo, alebo kde sa stal problém. Neviem prečo, mala som také zlé tušenie, že to znova spackala poštárka ale stále som dúfala, že to príde samo ale na ďalší deň keď stále nič, vypýtala som si kód zásielky, naťukala na stránke pošty.... a NO JASNÉ!!! Zásielka prišla na poštu o dva dni po odoslaní (16.1.) a bolo 17.1. večer a ja stále nič, žiadny žltý papierik v schránke. No hneď v sobotu som naklusala na poštu, nadiktovala kód zásielky a jasné, že tam bola vzadu v sklade zapatrošená, no proste horor. :D Dúfam, že toto sa mi už viackrát nestane, nie že by som bola nerváčka, ale nechcem si predstaviť ako by to vyzeralo, keby že neviem o tom, že mi niekto niečo poslal a zostalo by to tam. Dva krát mi už stačilo:) Pani poštárka, prosíííííím už mi toto nerobte:)



Takže dosť kecania a poďme sa pozrieť, čo som to vlastne vyhrala :)

Ako prvá vec samozrejme hneď zaujalo tričko s logom, ktoré je veľmi príjemné a taktiež mi vybrali aj správnu veľkosť :D

V sáčku previazanom s mašličkou sa nachádzali 4 produkty. Dve plné balenia výrobkov a dve vzorky, ktoré ani ako vzorky nevyzerajú :D
Sú nimi konkrétne:
Plné balenia:  

- Moringový olej - 100% za studena lisovaný

Čo uvádza predajca na stránke www.modrapupava.sk ?

Moringový olej s vysokým obsahom antioxidantov a živín obmedzuje pôsobenie voľných radikálov na pokožku, čím má výrazný antiagingový efekt. Veľmi vhodný je aj pri starostlivosti o suchú a podráždenú pokožku. Moringový olej obnovuje vitalitu a pevnosť pleti. Ázijské ženy ho oddávna používajú na redukovanie vrások na tvári, v očnom okolí a na krku, vďaka čomu si udržujú pružnú pleť do vysokého veku. V indickej kultúre sa moringový olej taktiež už stovky rokov používa na liečenie akné a rôznych pigmentácií na tvári.

Ide o najstabilnejší rastlinný olej bohatý na aminokyseliny, mastné kyseliny a vitamíny A, C, E, K. Olej zanecháva pokožku hydratovanú, zamatovo hebkú, vďaka čomu sa hodí aj na masáže. Má antiseptické, antibakteriálne a antimykotické účinky (pomáha napríklad pri uštipnutí hmyzom, odreninách, popáleninách, kožných zápaloch a mykózach).

Moringový olej má svoje využitie aj pri ochrane zdravia a sily vlasov a vlasovej pokožky. Dodáva vitalitu suchým, lámavým vlasom a pôsobí proti svrbeniu hlavy a tvorbe lupín.

Výrobok ponúkame bez papierovej krabičky, pretože chceme zaistiť ohľaduplné využívanie prírodných zdrojov a znížiť množstvo odpadu.

Objem 100 ml

Cena : 11,68 € 

Moje hodnotenie: Každý deň som otestovala jeden z produktov, ktoré som dostala. Začala som s moringovým olejom, ktorý som nakvapkala praktickým kvapátkom na kozmetický tampón a rozotrela na celú tvár. Stačilo 4-5 kvapiek, keď že olej je naozaj olejom a je mastný, presne ako olej. Ja viem, to je naozaj nečakané :D Ale musela som to poznamenať, aby to bolo úplne jasné :D Má veľmi zvláštnu a neopísateľnú arómu. Mne osobne moc nevonia a neviem prečo, cítim v ňom vôňu cesta :D Vôňa však nie je až tak podstatná :) Dôležitá je účinnosť a pocit. Olej som si aplikovala večer pred spaním, ráno som mala pocit, že mam tvár hladšiu a hydratovanejšiu. Jediné čo sa mi okrem vône nepozdáva je vstrebávateľnosť. Veľmi dlho po aplikácií som mala mastnú tvár, neviem či to tak má byť, alebo sa má celý vstrebať. Určite si ho ešte skúsim aplikovať do vlasov a uvidím čo to s nimi urobí :) 

Tento produkt budem určite rada používať aj naďalej.








- Prírodný rúž na pery Crazy Rumors HibisKiss - odtieň Breeze

Čo uvádza predajca na stránke www.modrapupava.sk ?


Prírodný hydratačný rúž na pery s bambuckým maslom a jojobovým olejom ako vánok pohladí Vaše pery a dodá im príchuť a vôňu očarujúceho ibišteka.
Zloženie:
bio jojobový olej, bio extra panenský olivový olej, bio bambucké maslo, kandelilový vosk, sójový vosk, bio karnubský vosk, sľuda, oxid titaničitý, oxid železnatý, prírodné bio príchute a čisté esenciálne oleje, vitamín E, prírodná stévia (2,5g).
 

Cena: 3,99 €


Moje hodnotenie: Krásny a voňavý :) Veľmi dobre sa rozotiera, krásna prirodzená farba, praktické balenie a dlho vydrží na perách. Som s ním veľmi spokojná a používam ho každý deň :) Avšak neviem či by som ho nazvala rúžom. Má podľa mňa viac spoločného s balzamom.




 Bez blesku

 S bleskom


Vzorky:
- Pleťový olej levanduľový (s arganovým olejom)

Čo uvádza predajca na stránke www.modrapupava.sk ?

Levanduľový pleťový olej je vhodný pre všetky typy pleti vrátane mastnej, citlivej a podráždenej. Dobre sa vstrebáva a tvár zostáva po jeho aplikácii vláčna a zamatovo hebká. Vďaka kombinácii marhuľového, mandľového a pšenično-klíčkového oleja, ktoré obsahujú vitamíny, minerály, proteíny a nenasýtené mastné kyseliny, má vyživujúce a regeneračné vlastnosti, chráni a posilňuje pleť. Arganový olej, známy svojim vysokým obsahom vitamínu E, je jedným z najlepších antioxidantov s výrazným účinkom proti starnutiu pleti.

Levanduľový esenciálny olej má dezinfekčný, protizápalový, antibakteriálny, ako aj regeneračný a hojivý účinok. Taktiež pôsobí na pleť ukľudňujúco, vyrovnáva a harmonizuje ju. Odporúča sa aj pri akné, drobných rankách, zápaloch a podráždenej pokožke (spálenie, ekzém). Svoje využitie má levanduľová esencia aj v aromaterapii, keďže uvoľňuje a pôsobí proti napätiu a stresu.

Používajte tento pleťový olej denne, pre zdravie a krásu Vašej pokožky i pre psychickú pohodu.

Výrobok ponúkame bez papierovej krabičky, pretože chceme zaistiť ohľaduplné využívanie prírodných zdrojov a znížiť množstvo odpadu.

Objem: 100 ml

Cena : 12,63 €  
Moje hodnotenie: Je veľmi podobný tomu moringovému oleju, avšak tento ma zaujal vôňou. Krásne prirodzená levanduľa, ktorú je radosť dávať si na tvár :) Levanduľový olej mi prišiel o niečo malinko menej mastný ako moringový. Pomalá vstrebávateľnosť a príjemná pokožka ráno po zobudení je ich spoločný menovateľ. Vzorku určite dovyužívam a prisľúbila som ochutnávku aj mamine, ktorá tento olej chce tiež vyskúšať. :)







- Elicina krém 

Čo uvádza predajca na stránke www.modrapupava.sk ?

Krém Elicina má svoje vzácne vlastnosti vďaka obsahu sekrétu slimákov Helix Aspersa Müller. Krém má schopnosť blahodarne pôsobiť na pleťové bunky a má úžasné regeneračné vlastnosti. Veľmi dobré výsledky dosahuje pri liečbe akné, jaziev po akné, jaziev po chirurgických zákrokoch, keloidných jaziev, popálenín, vrások, strií a pigmentových škvŕn.

Elicina krém je organický, hypoalergénny, neparfémovaný. Nemá žiadne vedľajšie účinky, môžu ho používať aj deti a tehotné ženy.

Spôsob použitia: aplikácia krému sa líši podľa typu Vašej pleti. Pre suchú až veľmi suchú pleť používajte 2-krát denne 2-3-krát do týždňa. Pre mastnú pleť používajte 2-krát denne 5-6-krát do týždňa.

Slimačí extrakt je získavaný neinvazívnym spôsobom - z látky, ktorú slimáky zanechávajú pri bežnom presúvaní sa z miesta na miesto.

20 g

Cena :11,99 €  

Moje hodnotenie: Musím sa priznať, že som mala veľmi veľmi veeeľmi zvláštny pocit pri tom, ako som si ho aplikovala na tvár. Už len ten pocit, že je zo slimáčieho slizu bol zvláštny. Nie že by sa mi slimáky hnusili, keď som bola malá, bežne po mne liezli. Ale tá vôňa alebo ako to nazvať je veľmi zvláštna, pripomína mi plastelínu. Nemôžem si pomôcť. Ako som už spomenula, krém sa vyrába zo slimáčieho slizu, ktorá sa však získava neinvazívnym spôsobom, čiže sa slimáčiky nezabíjajú, ale sliz sa odoberá počas bežného pohybu. Ak by bol vyrábaný invazívnym spôsobom, určite by som ho ani nevyskúšala, nepodporujem takéto "veci" zo zvierat. Takže firma má u mňa veľké plus. :) Každopádne, krém sa celkom dobre vstrebáva a pleť nezostáva mastná. Taktiež som mala ráno po zobudení príjemný pocit hydratovanosti, keď že ja mám celkom suchú pleť. Krém mi celkom vyhovuje, až na tú vôňu. :)




Druh slimáka, z ktorého slizu je krém vyrobený. (Helix aspersa Reis)
 Klasický milučký slimáčik :)



Krásne tričko s logom :) (ešte sa v ňom chcem odfotiť a foto pridám samozrejme)

That´s all :) Čo na tieto výrobky hovoríte? Poznáte, nepoznáte?


11 komentárov:

  1. Moringovy olej je na vlasy dobry, len si ho nedavaj na vlasy lebo minies pol flasky ako ja, ale len si votri do vlasovej pokozky, ja uz ho moc nemam, lebo som si spravila vlasovy zabal a teda ja mam huste vlasy, teraz ho len masirujem to pokozky a aj natieram s nim brusko, zadok, stehna- mam praskliny po tehotenstvach a robi mi dobre a je tam suchsia koza ako na tvari, tak nie su tie partie take mastne. A ta Elicina, ja mne osobne vona nevadi a ani to ze je to zo slimaka :) ved mocovina sa dava do kremov, zubnych past atd :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, určite to vyskúšam :) A o tej močovine radšej nepokračuj :D

      Odstrániť
  2. Ahoj Nikkie vďaka za vyčerpávajúcu recenziu produktov, si sa do toho oprela lepšie ako ja :D Rada by som upresnila využitie niektorých produktov a začnem moringovým olejom. Jeho aróma je výrazná a ani ja ho nepoužívam na tvár cez deň, buď na noc ako ty, alebo si z neho "upatlám" domáci peeling či masku, ktoré vlastne po 10-15 minútach pôsobenia zmyjem. Jeho účinky sa dajú využiť aj takto. No a samozrejme na vlasy ako už somínala Janka vyššie. 1-2x do týždňa si moringový olej vmasíruj do vlasovej pokožky, netreba veľké množstvo cca 2-3 polievkové lyžice a nechaj pôsobiť 1-2 hodiny a potom umy vlasy bežným spôsobom.
    Čo sa týka levanduľového oleja, ten je samozrejme dobrý na pokožku celého tela. Mastný je menej oproti moringovému oleju a to kvôli tomu, že je zložený predovšetkým z mandľového, marhuľového a arganového oleja. Tieto oleje sú menej mastné a majú aj vyššiu vstrebateľnosť do pokožky.
    No a na záver Elicina krém so slimačím slizom :DD Možno ťa bude zaujímať ako sa zo slimáčikov ten sliz odoberá. Neboj sa naozaj im kvôli tomu nikto neubližuje. Slimáky sa pohybujú po povrchu, ktorý je ako sitko s dierkami. Pri pohybe uvoľňujú sekrét, ktorý vďaka sitku pretečie do zbernej nádoby pod ním. V podstate im to, že sa z ich slizu vyrába krém zachránilo život. Pretože inak by pravdepodobne skončili v nejakej slimačej polievke vo Francúzsku :( Elicina je výborný krém predovšetkým na akné a zosvetlenie nežiaducich pigmentácií. Ale možno by sa pozdával aj tvojej mamine, pretože má rozjasnújúce účinky a funguje celkom dobre aj na vrásky.
    Pokiaľ budeš mať ohľadne produktov ešte nejaké otázky napíš mi rada ti odpoviem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujem za pochvalu :D Som rada, že sa ti moja recenzia páči :) S takýmito olejmi som sa stretla popravde teraz po prvý krát, preto som možno troška prekvapená, že akú to má vôňu, ako sa to vpíja a podobne. :) Skúsim ten "moringáč" použiť na vlasy, možno mi to pomôže, keď že mám suchú pokožku. Uvidím. Ten levanduľový mi príde super, aj vôňou aj mastnosťou, všetkým :) A s tou Elicinou, tiež som to napísala, že sa odoberá neinvázívne pri pohybe, len som si to presne nevedela predstaviť, ďakujem, že si mi to objasnila a uspokojila moje srdiečko dobrou správou. :) Nepodporujem výrobky, ktoré sa vyrábajú zabíjaním zvierat. Mamina povedala, že vyskúša keď si prečítala tvoj komentár :)
      Ďakujem teda ešte raz a keby niečo, tak píšem :)

      Odstrániť
  3. Tej vôni moringového oleja treba prísť na chuť - ja ju milujem! Je taká prírodná - zemitá, s prímesou orieškov... Pre mňa rozhodne najobľúbenejší olej :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi máš pravdu, dnes mi to až tak zle na nos nerobí :) Je to možno tým, že nemám s takýmito olejčekmi zatiaľ skúsenosti :)

      Odstrániť
  4. Tak to si vyhrala fakt skvele veci :) Najviac ma asi zaujal moringový olej a ten prírodný rúž :)
    Inak tvoj blog ma zaujal takže rozhodne sa pripájam ku GFC :)
    Budem rada ak sa aj ty pridáš k mojim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ten rúž je naozaj skvelý a moringovému oleju prichádzam na chuť :) Idem sa tiež pripojiť k tvojmu blogu, máš to tam veľmi pekné a tá make up inšpirácia. Waw, podarila sa ti!

      Odstrániť
  5. Jeeej, aj ja som vyhrala prvú cenu :)
    http://bytzenoujeuzasne.blogspot.sk/2014/01/poklad-menom-levandulovy-olej.html

    OdpovedaťOdstrániť