streda 26. júna 2019

Plavková inšpirácia v mojom podaní - leto 2019


Ahojte :)

Keďže nám konečne začalo leto a taktiež sa rozbiehajú aj prvé letné dovolenky, rozhodla som sa že spravím takú menšiu inšpiráciu kde Vám ukážem aké dámske plavky sú v mojom šatníku a ako ich viem skombinovať s ďalšími doplnkami. Keďže som plnejšej postavy, tak si žiaľ nemôžem dovoliť možno toľko čo chudé baby, ale určite sú u mňa v skrini zaujímavé kúsky a pribúdajú každým rokom ďalšie a ďalšie.
V lete rada kričím farbami a mojou najobľúbenejšou farbou je zelená, ružová, tyrkysová ale aj čierna. V poslednej dobe som sa začala prikláňať aj k červenej, ktorú som predtým moc nenosila ale musela som si proste priznať, že aj tá ma niečo do seba a celkom sa mi hodí. :) Ehm troška sebachvály proste musí byť, veď to poznáte. :)

A ako som spomínala vyššie, keďže som plnejšej postavy, tak radšej fotky plaviek ukážem takto, aby som niekoho neznechutila :D

V týchto horúčavách jednoznačne odporúčam mať so sebou stále vodu. Ja som si zaobstarala takúto rozkošnú termosku s plameniakom a dochlaďovať sa budem vejárikom, ktorý už nejaký ten rok mám a je stále veľmi užitočným pomocníkom. Tiež netreba zabúdať na pokrývku hlavy, keďže pri teplotách nad 30+ nie je vylúčený úpal. Na plavkách sa mi vždy páčia aj nejaké priesvitné šaty alebo prípadne šatky. Ja som si obľúbila pončo a rovno som si kúpila tri druhy. Vyzerajú totižto veľmi dobre nie len na plavkách ale aj na tielkách s kraťasmi, prípadne s legínami. Príde mi to veľmi trendy, svieže, zaujímavé a cool. Ja som ich skombinovala takto:


Spodný diel s mašličkou (na zadku) sú taktiež moje obľúbené. Vďaka brazílskemu štýlu pekne tvarujú zadok a vyzerajú veľmi dievčensky. Keďže mi už začína ťahať na 30tku, je možné, že ich budem musieť čoskoro vyradiť :D


Klobúčiky na pláži sú taktiež veľmi in a pôsobia elegantne. Žiaľ zatiaľ mám vo svojom šatníku len tento jeden, ktorý hádam čoskoro prevetrám.:)Ešte som ho totižto mimo domu na hlave nemala. Kombinácia ružovej s čiernom patrí k mojej najobľúbenejšej kombinácií (po zelenej s ružovou). Tieto majú na páse vykrojený spodný diel a zvýrazňujú tým pádom aj driek.



Okrem plameniakov sa aj melóniky stali mojimi najobľúbenejšími letnými vzormi a vyhľadávam ich všade kde sa len dá. Veľmi som sa tešila, keď som narazila na tieto šťavnaté celé dámske plavky, ktoré majú ešte na boku šnúrky a na postave vyzerajú veľmi pekne a hlavne tvarujú pekný driek a zadok.


Vzor palmových listov bol hit minulého roka, ale popravde sa v nich nestratíte ani tento rok. V skrini ich mám hneď trojo a 1.sú presne tie isté ako melónikové. Mám ich z minulého roku ale určite ich vynosím aj tento rok.


Tieto som si kúpila tento rok lebo sa mi veľmi páčila kombinácia mojich najobľúbenejších farieb - zelenej, ružovej a čiernej. Okrem toho veľmi pekne tvarujú aj plnšiu postavu a zvýrazňujú krivky.


A tieto mi žiaľ sedia najmenej. Zistila som totižto, že mi nesedia spodné diely s vysokým pásom, keďže mám veľké boky a celkovo ako keby ma ešte viac rozšírili. Tento štýl skôr odporúčam chudým babám, ktorým pekne vytvarujú boky a zviditeľnia driek, ktorý zostáva odhalený.


Tieto plameniakové dámske plavky sú dôkazom, že plavky nemusia byť len drahé aby vyzerali pekne a boli použiteľné. Mňa stáli 2,49 € vrch a 2,49 € spodok. Plameniaky sú tento rok podľa mňa veľmi trendy a určite by ste ich nemali obchádzať ani Vy :) Ja som si preto zaobstarala hneď niekoľko kúskov s plameniakmi a buď ich skombinujem takto spolu alebo ich rozdelím a vynosím zvlášť.


Každá žena je vo svojom vnútri tak troška Barbie a niekedy aj na povrchu. :D A presne tým povrchom v mojom prípade myslím aj tieto dámske plavky, šiltovku a šľapky. Vďaka nim ma totižto asi prehliadne len málokto. :D Možno troška vypapaná Barbie... ale Barbie !!! :D (už ako keby som počula okoloidúcich hh)


A keďže aj celé plavky sú niekoľko sezón po sebe veľmi IN, tak ich mám samozrejme hneď niekoľko. Taktiež veľa žien ich nosí aj ako body + kraťase. Taktiež to považujem za veľmi trendy a samozrejme aj praktické. Neustále byť pripravená na skok do vody v tropickom lete nie je na zahodenie. Čo poviete?


Ružová patrí taktiež k mojim najobľúbenejším. Najlepšie vyzerá na krásne hnedej opálenej pokožke. Aj tento spodný diel má mašličku, ktorý patrí na zadok. :) Otočila som ich len z dôvodu aby ju bolo vidieť.


 A ešte jedny celé plavky, ktoré síce vyzerajú obyčajne ale na postave vyzerajú naozaj veľmi dobre Navyše na druhej strane na chrbte majú hlboký výrez, takže vyzerajú sexy. Taktiež ich nie je problém skombinovať s viacerými ino farebnými doplnkami a už len pri vode zažiariť. :)


To by bolo z tohto článku už naozaj všetko. Prajem Vám krásne leto plné zážitkov, okúzľujúcich plaviek a vidíme sa pri vode.

To be continued ...


4 komentáre:

  1. A ja mám doma len trojo plaviek :D Máš krásne plavky, super inšpirácia, páči sa mi ako si to nakombinovala, toto by si kľudne mohla robiť častejšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Pokúsim sa niečo vymyslieť a takéto inšpirácie robiť častejšie :) Ja som sa pri ich skladaní celkom zabavila, keďže na sedačke som mala nahádzanú haldu vecí a postupne som vyberala a prehadzovala :D
      Ja mám plaviek oveľa viacej ako tieto tu :D väčšina je zo Sinsay a Aliexpressu, čiže lacnejšie kúsky a nie všetky mi dobre sedia, lebo som bacuľa :D

      Odstrániť
  2. Moc hezká inspirace! Ty plavky se vzorem palmových listů se mi moc líbí, škoda, že u nás nejdou snad nikde sehnat :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahojky :)
      Ďakujem a som rada, že sa ti moja plavková inšpirácia páči. Ak myslíš tie plavky, pri ktorých sú položené listové žabky, tak tie mám z Aliexpressu a vieš si ich objednať aj ty. Pozerala som históriu svojich objednávok a aj napriek tomu, že ja ich už mám rok, tak link je stále aktívny (ten odkiaľ ich mám ja) A navyše aj tie melónikové sú tie isté :)
      Link: Sexy One Piece Swimsuit Women Swimwear Green Leaf Bodysuit Bandage Cut Out Summer Beach Bathing Suit Swim Monokini Swimsuit
      https://s.click.aliexpress.com/e/cHWR3vBi

      Odstrániť